Első Előző Következő Utolsó
1055. Budapest Nyugati tér 6. IV/3.
Tel.: 1/783-1806
Fax: 1/783-1806
e-mail: drszikoragabor@szikoraugyvediiroda.hu
Cégleírás:
2084 Pilisszentiván Erzsébet park -
Tel.: 26/368-356
Fax: 26/368-878
e-mail: szilikon@index.hu
web: http://www.szilikonkft.hu
8790 Zalaszentgrót Bethlen Gábor út 41.
Tel.: 83/374-959
Fax: -
e-mail: -
1097 Budapest Timót utca 3.
Tel.: +36 (1) 280-6871
Fax: +36 (1) 280-6263
e-mail: usernev@szily.hu
web: http://www.szily.hu
Első Előző Következő Utolsó
Több éve vizsgáljuk az internetes keresőrendszerek működését, hogy megtaláljuk a módját, miként lehet leggyorsabban eljuttatni a kincset érő információt Hozzád. Ennek érdekében (s mert a tapasztalatok ez irányba vezettek minket,) elkezdtük felépíteni rendszerünket: a gazdaság és a közélet minden területét rendszereztük.

Minden ágazatnál nélkülözhetetlen információkat találsz - az általános útmutatáson túl néhány ötletet, melyeket akár azonnal hasznosíthatsz. A vállalkozások közvetlen elérhetőségét nyugodt szívvel ajánljuk az adott témakörökkel kapcsolatban. Az adatbázisban szereplő cégek boldogan válaszolnak minden a szakmájukat érintő kérdésre. Persze ne lepődj meg, ha ajánlják a saját terméküket! Kérdezd őket bátran a szolgáltatásaikról, hasonlítsd őket össze, és válaszd ki a Neked tetsző szolgáltatót, és ne csalódj többé a szolgáltatás minőségében!

Az átfogó témakörök és alkategóriák elrendezése segít eligazodni akkor is, ha nem tudod pontosan mit keresel. A főoldalon mindig a legkeresettebb kategóriákat emeljük ki, bízva abban, hogy ráhibázunk arra, amit keresel.

A kategóriákon belül további ötletekkel szolgálunk néhány kapcsolódó kulcsfogalom ajánlásával - nehogy elkerülje a figyelmed egy rokon témakör cégeinek sokkal kézefekvőbb szolgáltatása.

A fő kategóriák egyikére klikkelve, az adott témakör aloldalára kerülsz. Itt van lehetőséged az alkategóriák szerint böngészni vagy csokorba szedni az adott szakma piaci szereplőinek részletes elérhetőségét. Vegyünk egy példát. Az építőipar, építkezés témakör oldalán külön böngészhetünk többek között az építőanyaggal, generál kivitelezéssel, épületgépészettel, nyílászárókkal, szobafestéssel foglalkozó cégek információi és azonnali elérhetőségei között. A cég, intézmény névre kattintva jutsz el a honlapjukra.

Természetesen az egyes kategóriákhoz tartozó ajánlásokban úgy kell minden esetben döntenünk, hogy a felhasználónak a lehető legjobb megoldási alternatívát nyújtsuk. Nem is az a célunk, hogy az üzlet és a közélet minden szereplőjét szerepeltessük adatbázisunkban, mert a minőséget elsőszámú szempontnak tartjuk. Az üzleti élet mellett helyet biztosítunk a közélet, a társadalom egyéb szervezeteinek is az alapítványoktól az iskolákon át hivatalos eljáráshoz kapcsolódó tevékenységekig (pl. közjegyzők, ügyvédek). Néhány szervezetet, céget több helyen is megtalálhat a rendszerünkben, mert ezeknek a tevékenységi köre több ágazathoz is kapcsolódik. A több pontos kapcsolási rendszer a jobb megtalálhatóságot, a könnyebb elérhetőséget szolgálja.

A rendszer jelenlegi kialakítása még korántsem végleges. Érzékenyen figyeljük az üzleti és társadalmi élet legapróbb változásait, hogy ügyfeleink továbbra is megelégedetten használják a keresőrendszert. Ha találni akar egy céget, vagy meg akar találni egy céget, használja ki a Szakmai Adatbázis által nyújtott lehetőségeket.
 
 
Építőipar, építkezés Egészség és fitness Ipari gyártás, szolgáltatás Alapítványok, egyesületek Gépjármű Iparosok, mesterek Biztonságtechnika Kereskedelem Szállítás, logisztika Gazdasági tevékenység
 
 

1064 Budapest, Podmaniczky utca 57.
Tel.: 1/70-40-333 Fax: 1/70-40-555
Postázási cím: 1450 Budapest, Pf.: 246.

www.romeodesign.hu
 
Tisztelt Partnereink!

Ezúton szeretnénk felhívni minden kedves eddigi és jövendõbeli partnerünk figyelmét arra, hogy a www.szakmaiadatbazis.hu portált a KÖZPONTI ADATBÁZIS KFT. mûködteti.

A Szakmai Adatbázis Kft.-nek nincs köze az általunk mûködtetett www.szakmaiadatbazis.hu portálhoz, ezért kérjük, hogy ellenõrizzék le a beérkezõ ajánlatokat, mert a félreértésbõl származó kellemetlenségekért illetve károkért nem vállalunk felelõsséget.
Továbbá nem tudunk felvilágosítást adni ennek a cégnek az elérhetõségeirõl.